Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Roolipelitapahtuma Muistojuhlan sivu on auki! Itse tapahtuma lähtee käyntiin 18.12. Klikkaa itsesi sivulle tästä. Tsekatkaa myös blogipostaus aiheesta!

Kirja

Raapusta kysymyksesi tai palautteesi. Kiltit viestit saavat vastauksen! Mainokset tänne. Älkää ujostelko laittaa viestiä myöskään chattiin, etenkin jos väkeä on paikalla, mutta tärkeät kysymykset, jotka saattavat tarvita pitkän vastauksen, laitetaan aina tänne. 

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Duovki
Kotisivut: http://pohjolarpg.suntuubi.com

15.12.2017 14:51
Linkinvaihto käy oikein hyvin! Hyvää joulua!

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

14.12.2017 23:02
Kyselemänne linkinvaihto käy! :D

Nimi: Cassie
Kotisivut: http://schoolinca.suntuubi.com/

14.12.2017 21:41
Linkinvaihto käy, kiitos kunniasta! :D

Nimi: septic
Kotisivut: http://overcast.suntuubi.com/

13.12.2017 23:51
Hei sinä linkinvaihtolainen! (kyllä, minustakin kuulee...)

Overcast on kokenut pienen uudistuksen, jonka ohella teen linkinvaihtolaislistan siivoilua. Olen poistanut kaikki linkit, mutta jos tahdot jatkaa linkinvaihtoa, tulethan ilmoittamaan Overcastin vieraskirjaan! Tämä on tehokkain tapa hoitaa epäaktiiviset sivustot listalta, pahoittelen jos aiheutan vaivaa!

Mukavaa joulun odottelua!

Vastaus:

Kävin vastailemassa! :')

Nimi: Orion
Kotisivut: http://capricorn.simplesite.com/

10.12.2017 12:53
Hei!
Olet linkinvaihdossa tarinasivustoni Capricornin kanssa, ja nyt linkinvaihtolaisilla on mahdollisuus kertoa sivuistaan hieman enemmän kuin nimen. Voit kertoa muutamalla lauseella sivuistasi ja lisään sen tiedon linkinvaihtosivulle, ja niin ihmisten on helpompi saada jonkinlainen näkemys siitä, millainen sivustosi on.
Jos haluat kertoa sivuistasi, laitathan vastauksen vieraskirjaani, jotta löydän sen nopeammin. :)

Vastaus:

Kävin vastailemassa :)

Nimi: Raven
Kotisivut: http://futuretribes.suntuubi.com/

03.12.2017 18:03
Hei!
Kyllä meidän pitäisi olla linkinvaihdossa, taisin mokata jossain välissä. D: Lisäsin linkkinne nyt, anteeksi.

Ja hyvää joulun odotusta!

Vastaus:

Eipä mitään, hyvä juttu :) Samoin!

Nimi: Lilian
Kotisivut: http://capturedworld.suntuubi.com/

02.12.2017 21:53
Hei! Vastaukset ongelmiisi:
1. Navin fontti ei näy oikein, sillä fontin nimi on Unica One eikä Wire One.
2. Sivun leviäminen johtuu liian isosta fonttikoosta navissa. Navi ei rivity, vaan leviää, kun sisältö ei mahdu siihen. Testaa navin fonttikokona vaikka 20px.
Ja sitten vielä lisähuomautus, että grafiikkasi leveys on 670px, mutta asetuksissa sivujen leveys on 660px. Siitä ei aiheudu ongelmaa tässä tapauksessa, sillä grafiikka puskee sivut leveämmäksi, mutta vastaisuutta varten kannattaa olla tarkkana, että sivujen leveys ja grafiikan leveys täsmäävät.

Vastaus:

Kiitos nopeasta vastauksesta! :D Ongelma johtui tosiaan tuosta fontista, joka oli vahingossa vaihtunut (tosin en tiedä missä välissä, kun luulin siirtäneeni vain vanhan ulkan navin muuttumattomana..) ja koko-ongelmat korjaantuivat sillä. Selvä juttu, kiitos muistutuksesta :')

Nimi: Orion
Kotisivut: http://capricorns.simplesite.com/

28.11.2017 16:08
Moikka!
Jos otatte linkinvaihtoon tarinasivustoja, niin kävisikö linkinvaihto Capricornin kanssa? Vastaus meille päin, kiitos! :)

Vastaus:

Sopiihan se! :')

Nimi: Stark
Kotisivut: http://got.suntuubi.com/

26.10.2017 07:26
Heips! Mukavaa, että päädyitte Valtaistuinpelin sivuille! Oli piristävää lukea sitä tekstiä. Mutta asiaan linkinvaihto käy paremmpin kuin hyvin! :)

Vastaus:

Jes, lisään linkin :)

Nimi: Aleatora
Kotisivut: http://https://aleatora.wixsite.com/magmell/

14.10.2017 15:05
Tervehdys! Pyytämäsi arvostelu nyt vihdoin, pahoittelut pitkästä odotusajasta.

Arvosana 10

+ Kaunis ulkoasu
+ Tekijänoikeudet paremmin kuin kunnossa
+ Paljon infoa
+ Aktiivinen ylläpito
- Pari huolimattomuusvirhettä
- Osa sivuista hiukan keskeneräisiä

Olenkin joskus näihin sivuihin törmännyt ja jo silloin miettinyt, että onpa siistit sivut. Odotin siis innolla sitä, että sain aikaa ryhtyä tonkimaan sivuja tarkemmin. Odotus todella palkittiin, sillä sivut ovat tarkkaan harkitut ja miellyttävät silmää. Etusivun teksti on mukavan tiivis ja koukuttava. Etusivulta löytyy kaikki tarpeellinen ja sisältö on nätisti aseteltu.

Tekstit jokaisella sivulla on hyvin jaotellut omiin osa-alueisiin ja sivujen selailu on helppoa. Tietoa pelistä ja kaikesta tarpeellisesta on ihanan paljon ja siitä saa hyvän käsityksen, vaikka ei tietäisi mitään alkuperäisestä innoittajasta. Kirjoitusvirheetöntä ja kevyttä tekstiä on helppo seurata ja kyllästymisestä ei näkynyt merkkiäkään, oikeastaan kiinnostus nousi jatkuvaa tahtia. Yhden kirjoitusvirheen bongasin hahmolommakkeen ensimmäisessä kappaleessa, siellä lukee stauhahmo. Oli erittäin ilo lukea näinkin hyvin kirjoitettuja sivuja, harvoin näkee yhtä vähän kirjoitusvirheitä.

Ulkoasu on kaunis ja eläväinen, ihanan maanläheinen ja yksinkertainen. Arvostan suuresti sitä, että ulkoasu on itse tehty ja koodikin istuu hyvin muuhun ulkoasuun. Vieraskirjakoodi sopii kokonaisuuteen hyvin ja muutenkin kaikki värit sointuvat yhteen. Itseäni häiritsee se, että navigaatiopalkki ei ole täysin keskellä. Vasemmalla näkyy vähän vaalea taustasta mutta oikealla tumma navigaatio menee vaalean sisällön yli reunan puolelle.

Vaikka sivut ovatkin visuaalisesti erittäin miellyttävät, olisin kaivannut kaiken tekstin rinnalle myös kuvia. Kuvitus toisi sivuille elävyyttä ja jakaisi tekstiä sopivasti osiin. Sivut toki näyttävät hyvin siistiltä nyttenkin ja kuten jo sanoinkin, ilman kuviakin teksti on sopivissa osissa.

Sivuilla oli helppo liikkua, vaikka klikkailua olikin melko paljon. Tykkäsin erityisesti siitä, että jokaisella sivulla oli linkit liittyviin asioihin. Vaikka jotkut sivut olivatkin vielä kesken, niin pelin ideasta sai helposti kiinni ja pysyin kärryillä koko ajan.

Fables RPG on kokonaisuudessaan ainutlaatuinen, omaperäinen ja kaunis roolipeli. Avoin ja lämminhenkinen yhteisö kutsuu monenlaisia ihmisiä mukaan pelaamaan ja kaikki on esitetty sivuilla mielenkiintoisesti sekä selkeästi. Täysin valmiina sivut olisivat varmasti enemmänkin kuin kympin arvoiset.

Vastaus:

Kiitos paljon arvostelusta, ihana lukea näin positiivista palautetta! :') Kävin korjaamassa tuon kirjoitusvirheen, ja kuvista olen samaa mieltä - aikaisemmin sivulla olikin joitain kuvia, mutta poistin ne pysyäkseni paremmin tekijänoikeuksien noudattamisen puolella. Täytyy varmaan miettiä, miten saisi ongelmaan jonkin tasapainon! :) Navigaation sijainnista oli mielenkiintoista lukea - jos satut vilkaisemaan vielä vastaustani, mitä selainta käytät? Nyt kun sanoit, niin huomasin, että navigaation paikka vaihtelee aivan hitusen eri sivuilla, Taikuus-sivulla se taitaa olla eniten oikealla. Katson asiaa kun palaan taas päivittelemään!

Kiitos vielä mukavasta arvostelusta, ja kiitos myös parannusehdotuksista ja kritiikistä! :')

Yksityinen viesti

07.10.2017 22:47

Nimi: billmillian
Kotisivut: http://undying.boards.net

27.09.2017 13:37
Hei linkinvaihtaja! Undying RPG on kokenut uudistuksen ja täten myös kaikki tiedot siirtyvät foorumille kotisivujen jäädessä unholaan. Näin ollen olisitteko ystävällisiä ja päivittelisitte UD:n linkin uuteen? Foorumilta löytyy myös uusia bannereita, mutta sitä ei ole pakollista vaihtaa.

Uusi osoite: http://undying.boards.net

Hyvää syksyä!

Vastaus:

Hieno ja helppokäyttöisen näköinen uusi ulkka! :') Vaihdan linkin, hyvää syksyä sinnekin!

Nimi: Irvikettu

17.09.2017 20:18
Heippa

Aattelin ilmottaa että oon kyllä elossa, mulla on vaan ollu kauheesti menoa viimeaikoina!

Vastaus:

selvä!

Nimi: Lexx
Kotisivut: http://www.undertheshit.w2.fi/

27.08.2017 21:07
Käykö linkinvaihto? 8)

Vastaus:

Kävin vastailemassa ja lisäsin linkin! :')

Nimi: Crowley
Kotisivut: http://enochian.suntuubi.com/

27.08.2017 20:21
Linkinvaihtoa oisin vaan utelemassa :3

Vastaus:

Vastailinkin jo sivuillesi 8)

©2017 Fables RPG - suntuubi.com