Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kirja

Raapusta kysymyksesi tai palautteesi. Kiltit viestit saavat vastauksen! Mainokset tänne. Älkää ujostelko laittaa viestiä myöskään chattiin, etenkin jos väkeä on paikalla, mutta tärkeät kysymykset, jotka saattavat tarvita pitkän vastauksen, laitetaan aina tänne. 

 1  2  3  4  5  6  7  > [ Kirjoita ]

Nimi: Irvikettu@phone

19.08.2017 20:15
Käy erinomaisesti että baari sijaitsee Andresen kadulla, mutta etäisyyden ei tarvitse olla kuin muutaman korttelin päässä Satulaisista (:

Nimi: Irvikettu@phone

19.08.2017 14:28
Pistin Irvikissan hakemuksen tulemaan (:
Ainoana lisäyksenä "Muuta" kohtaan haluaisin että Christopherillä olisi kyky puhua kissana.

Vastaus:

Jees, lisäilin tiedot! :') Kommentoin sinne liittymishakemuskeen vielä tuosta baarin paikasta, ei ole pakko sitä tarkentaa mutta jos onnistuu :D

Nimi: Rowan
Kotisivut: http://katvealueella.blogspot.fi/

15.08.2017 10:12
Hei,

Pysähdyin tänne lueskelemaan ja vaikka netti on pullollaan laadukkaita roolipelejä, ihastuin tämän ideaan ihan harvinaisen paljon. Satujen uusintakirjoitukset menevät usein pelkäksi synkistelyksi, joten oli ihana nähdä, kuinka peliin on saatu mukaan myös hyvä annos huumoaria ja kiva tunnelma. Pisteet ylläpidolle ja kirjoittajille siitä, peliä oli ihana lueskella! :D Ulkoasu on muuten myös todella nätti ^^

~Rowan

Vastaus:

Paljon kiitoksia kehuista! :D Hauska kuulla, että peli tuntui olevan myös sopivasti keveää, en itse ole mikään yltiösynkistelyn fani :') Mukavaa myös, että tänne jotakin kautta eksyy ihmisiä! Oikein mukavaa syksyn alkua sulle!

Nimi: Doc
Kotisivut: http://lycanthropus.boards.net/

13.08.2017 17:47
Tervehdys! Tulin kyselemään liikenisikö linkinvaihto pelimme kanssa? Vastaus vieraskirjaan kiitos niin lisäämme linkkinne! :) Hyvää syksyn odotusta tänne!

Vastaus:

Kävin vastailemassa ja samoin! :)

Nimi: Raimo

10.08.2017 21:03
Hei!
Tuli tässä mieleeni, lasketaanko lastenlorusta tuttu Tyyris Tyllerö (esiintyy myös kirjassa Liisan seikkailut peilimaassa) satuhahmoksi? Jos näin, saattaisinpa jopa alkaa piakkoin hahmoaylös kirjoittamaan.

Vastaus:

Vastasinkin jo chättiin, eli ehdottomasti lasketaan! :')

Nimi: Cassie
Kotisivut: http://tylypahkasika.suntuubi.com/

09.08.2017 18:11
Hei!
Ihanaa löytää sivu aiheena satuolennot, itse pari vuotta sitten kehittelin samantyyppistä roolipeliä, mutta siitä ei tullut mitään. :)
Tahtoisin liittyä ja alankin seuraavaksi varmaankin kirjoittaa hakemusta. Vaikka tämä tuleekin olemaan ensimmäinen hahmoni, voiko hän silti mennä kaupunginjohtajan paikalle, kun se paikka kerran on vapaa? Jos ei, niin keksin jotain muuta. :)
Kysyisin myös, onko prinsessa Adalmina sadusta Adalminan helmi liian tuntematon satu, sillä ajattelin häntä hahmokseni. (En ole kuitenkaan ihan varma, hahmo saattaa vaihtua lomakkeeseen) Jos hän on liian tuntematon, valitsen toisen hahmon.
Kiitoksia vastauksista ja kuulette minusta pian!

Vastaus:

Oi ihanaa, lämpimästi tervetuloa! :D Tämäkin roolipeli on kyllä ratsastanut aallonharjalla vähän aikaa ja nyt viime kuun aikana jälleen hiljentynyt, toivottavasti tänne vielä palaa lisää porukkaa.

Kaupunginjohtajaksi voi hyvin ilmoittautua, ja nyt kun saadaan kaupunginjohtaja, voidaan vielä neuvotella johtajan työnkuvasta tarkemmin :) Loin ropen Fables sarjakuvan perusteella, ja sarjakuvassa kaupunginjohtajana on höpsö mutta hyväsydäminen King Cole, joka jättää kaiken virallisen työn apulaiselleen Lumikille, mutta jos haluat, voi hahmosi olla johtajana aktiivisempi yms! En muista tuosta Adalminasta paljon mitään, mutta se ei haittaa lainkaan, lomakkeesi perusteella varmaan tutustun ja hahmosi luonteen perusteella sitten sovitaan myös hänen osaansa yhteisössä :)

Tule toki tuonne chättiin juttelemaan roolipeli-sivulle, siellä on paljon helpompi juonitella ja jutella :D

Nimi: Alba
Kotisivut: http://nefarious.suntuubi.com/

07.08.2017 13:25
Heissan! Tässä tilaamasi arvostelu. Vähän hätäistä tekstiä saattaa olla, koska olen yhä heräilemässä :) Linkitättehän meidät mahdollisimman pian?

Plussat [+]
+ siisti ulkoasu
+ kiva etusivun teksti
+ tekijänoikeudet merkitty
+ selkeät ohjeet
+ historiasta kerrottu paljon
+ aktiiviset sivut
+ chatti
Miinukset [-]
- kaikki linkit eivät toimi
Sanallinen arvostelu: Siistin näköiset sivut. Tykkään ulkoasun maanläheisistä väreistä ja yksinkertaisuudesta. Etusivun teksti oli selkeä ja siitä sai hyvin idean mitä sivuilta löytyy. Tekijänoikeudet merkitty, mutta joku linkeistä ei toiminut. Kaikki ohjeet mietitty selvästi hyvin loppuun asti ja ymmärsin pelin idean nopeasti. Historiaa löytyy paljon ja se päästää lukijan syvemmälle Fabletownin maailmaan. Sivut näyttävät aktiivisilta niin ylläpiudon kuin pelaajienkin kannalta. Jotkin hahmojen sivuilla olevista linkeistä eivät näyttäneet kuvia. Chatti onkin sitten aina plussaa. Mukavan oloiset sivut selkeillä ohjeilla!
Arvosana [4-10]: 9½

Vastaus:

Kiitoksia, käynkin korjailemassa nuo linkit :)

Nimi: Angelo
Kotisivut: http://ogygia.boards.net/

31.07.2017 18:52
Hei! Kävitte kyselemässä linkinvaihdosta ja tulin ilmoittamaan, että se käy hyvin. Lisäsin bannerinne jo listaamme. :3
Hyvää kesän jatkoa!

Vastaus:

Kiva juttu, lisään teidät listaan! :') Samoin sinne!

Nimi: Sono
Kotisivut: http://https://nimrith.neocities.org//

29.07.2017 13:18
Heissan~!

Kävit kyselemässä linkinvaihtoa Nimrithin kanssa ja poikkesin ilmoittamaan sen sopivan hyvin! Lisäämme linkin piakkoin listaamme.

Hyvää loppukesää myös teille~! n u n

-Sono

Vastaus:

Hieno juttu, lisään linkin! :)

Nimi: Cer
Kotisivut: http://sectumsempra.suntuubi.com/

21.07.2017 19:51
Linkinvaihto käy! :)

Vastaus:

Jees, lisäilen linkin! :)

Nimi: Frosty

16.07.2017 10:35
Aijauts, pari vuotta liian nuorena en taidakaan päästä pelaamaan...:/

Vastaus:

Ikäraja on pääasiassa suositus, ja mukana lomakkeessa siksi, että liittyjät kiinnittävät siihen huomiota, ja miettivät, kestävätkö pelissä esiintyvää mahdollista K-16 (tai yli) materiaalia, ja istuvatko porukkaan aaltopituuden puolesta. Eli oman harkinnan mukaan, voit toki laittaa hakemuksen tulemaan :D

Nimi: Frosty

16.07.2017 10:21
On mielenkiintoinen peli on! :D Jos suinkin saaan lomakkeen raavittua kasaan niin mukana olen, Hamelnin Pillipiiparin varaisin hahmoksi (ehdoton lempisatuni) :3

Nimi: E.M.
Kotisivut: http://theroadhouse.suntuubi.com/

15.07.2017 13:56
Hei, kyselit linkinvaihtoa ja tokihan se käy. Laittelen Fablesin buttonilla ja Roadillahan oli kanssa se oma buttoninsa :D Ja olet tervetullut liittymään Roadiin sitten joskus kun aika antaa periksi n..n Se ajan puute on kumminkin varsin tuttu ongelma.
Mutta täällähän näyttää kyllä kanssa tosi hienolta, ja aktiiviseltakin owo Sivujakin selailin lävise, vaikka piti vain tulla pikaisesti vastaamaan xD Hetki kesti tajuta, että tämä on se sama rope, jossa Lehw pelailee :'D Mutta nyt lopetan tämän kirjoittamisen ja päivitän linkkarilistan~

Vastaus:

Selvä, lisään teidät listaan! :) ja juu, täällähän se!

Nimi: Irvikettu@phone

13.07.2017 21:08
Kiitos!
Darylin lisäämisestä ja huomautuksesta hakemukseeni. Tarkoutukseba olikin sinne sanoa että Daryl on asunut New Jerseyn ja New Yorkin välisellä alueella jodta tuo epämääräsesti selitetty osio tulikin! (:

Vastaus:

selvä!

Nimi: hhh

13.07.2017 14:37
Jotenkin hirveesti tekis mieli liittyä, mutta en oo roolannut yli vuoteen mitään (vaikkakin ennen niin ahkerasti)... Pitäiskö liittyä?

Vastaus:

En osaa tohon sanoa muuta kun että lämpimästi tervetuloa :D Täällä on muitakin, jotka ei oo hetkeen roolaillu, ja tietenki muiden rooleja lukemalla pääsee varmaan nopeesti jujusta kiinni. Kyllä se kirjottaminen alkaa luistaa, varsinkin jos kerran oot jo aiemmin roolipelannu! :>

©2017 Fables RPG - suntuubi.com